Menu
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Kuchnia regionów (książka) - Łukasz Konik, kategoria: kuchnia, zdrowie, Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników, 2020 r., oprawa twarda - 06755

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 44,90 zł 44.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Jedna z ciekawszych postaci polskiej branży kulinarnej. Eksperymentator zafascynowany kuchnią polską. Z zaangażowaniem propaguje w Polsce i za granicą tradycje kulinarne wszystkich regionów naszego kraju.

Dzięki tej fascynacji powstał zbiór 160 przepisów inspirowanych tradycjami kulinarnymi regionów Polski.

Oto książka, której autor zabiera nas w niezwykłą kulinarną podróż. Od morza po góry; od Gorzowa Wielkopolskiego, gdzie rozpoczęła się jego przygoda z kuchnią, poprzez niezwykle ciekawe kulinarnie województwo łódzkie czy intrygujące i różnorodne potrawy województwa kujawsko-pomorskiego. Zupy, pierogi, kotlety, gołąbki, desery i mnóstwo innych potraw, których nazwy przywodzą na myśl nie tylko wyjątkowy smak, ale także specyfikę miejsc, z których pochodzą. Różnorodne, tak jak różnorodna jest kuchnia polska. Przede wszystkim smaczne, bardzo smaczne...

(Rh)

Pozycja warta polecenia.

Dane techniczne

Autor Łukasz Konik
Wydawca Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Kategoria kuchnia, zdrowie
ISBN 978-83-7401-741-1

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl