Menu
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Grzyby w potrawach (książka) - Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, E. Uleniecka, kategoria: kuchnia, zdrowie, Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników, 2008 r., oprawa twarda - 25245

76947612dbe110478046109b31a01bba
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 16,00 zł 22,00 zł 16.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny.

Pozycja warta polecenia.

Dane techniczne

Autor Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, E. Uleniecka
Wydawca Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Kategoria kuchnia, zdrowie
ISBN 978-83-7401-039-9

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl